Seksotekini uvjeti korištenja i politika zaštite privatnosti
 1. Uvjeti korištenja naše web stranice

Svojim pristupanjem stranici https://seksoteka.eu potvrđujete da prihvaćate ove uvjete korištenja, sve primjenjive zakone i propise, kao i činjenicu da ste odgovorni za pridržavanje svih primjenjivih lokalnih zakonskih propisa. Ako ne prihvaćate bilo koji od navedenih uvjeta, zabranjuje vam se daljnje korištenje ove stranice. Materijali prikazani na ovoj stranici zaštićeni su primjenjivim pravom o autorskom i intelektualnom vlasništvu.

 1. Dozvola za korištenje web stranice

Za sve što želite koristiti s naše web stranice na vlastitim web stranicama, društvenim mrežama i svemu ostalome, molimo da nas kontaktirate za dozvolu na seksoteka@gmail.com i rado ćemo vam ju dati ako je razlog svrhovit i sukladan našem javnom djelovanju.

Dopušteno je privremeno preuzimanje materijala (informacije, teksta, fotografija ili videa) sa stranice Seksoteke samo za osobno, nekomercijalno pregledavanje. Ovo je davanje dozvole, a ne prijenos vlasništva jer nije dozvoljeno sljedeće:

 • preinačiti ili kopirati materijale,
 • koristiti materijale u komercijalne svrhe ili za javno prikazivanje (komercijalno ili nekomercijalno),
 • pokušati preinačiti bilo koji softver ili plugin koji čini dio stranice,
 • pri citiranju ili parafraziranju ukloniti ime i prezime autora niti dijelove riječi iz citata
 • prenijeti materijale drugim osobama ili ih prikazati putem drugog poslužitelja (osim preko direktnih linkova sa stranice https://seksoteka.eu)

Ova se dozvola automatski ukida ako prekršite bilo koje od navedenih ograničenja, a također ju i Seksoteka može ukinuti u bilo kojem trenutku. Nakon prestanka pregledavanja ovih materijala, molimo da ih trajno izbrišete, bilo u elektronskom ili tiskanom obliku koji su se privremeno nalazili u vašem posjedu.

 1. Isključenje odgovornosti

Materijali na stranici Seksoteke omogućeni su na načelu ‘kao što jest’. Seksoteka ne jamči, predstavlja ili podrazumijeva, a ovim se putem odriče i poriče sva druga jamstva, uključujući ona bez ograničenja, pretpostavljena jamstva ili uvjete utrživosti, prikladnost za određenu namjenu, nekršenje intelektualnog vlasništva ili drugo narušavanje prava.

 1. Ograničenja na našoj web stranici

Seksoteka i njeni dobavljači ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za štetu (uključujući bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti uslijed prekida poslovanja) nastalu zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na stranici Seksoteke, čak i ako su Seksoteka ili ovlašteni zastupnik Seksoteke bili obaviješteni usmenim ili pismenim putem o mogućnosti nastanka takve štete. Budući da neke nadležnosti ne dopuštaju ograničenja na pretpostavljena jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, ova se ograničenja ne moraju odnositi na vas.

 1. Točnost materijala na našoj web stranici

Materijali prikazani na stranici Seksoteke mogu sadržavati tehničke i tipografske pogreške. Seksoteka ne jamči da su svi sadržajni materijali na web stranici točni, potpuni ili važeći jer u mnogim slučajevima podrazumijevaju subjektivna mišljenja pojedinih autora. Seksoteka može izmijeniti materijale prikazane na svome webu u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Seksoteka se ne obavezuje ažurirati materijale.

Za svaku naknadnu promjenu autorskog teksta od strane dobavljača, molimo njegovu zamolbu putem e-maila s dokumentom cijelog novog teksta kojeg autor želi ažurirati, kao i razlog zašto to čini. Nakon razmatranja zahtjeva, ako on bude u skladu s uvjerenjima Seksoteke, urednici će tekst revidirati po dobavljačevoj zamolbi.

 1. Poveznice

Seksoteka nije odgovorna za sadržaje svih stranica s poveznicom na ovoj mrežnoj stranici. Uključivanje bilo koje poveznice ne podrazumijeva da Seksoteka odobrava tu stranicu. Korištenje tako povezanih mrežnih stranica isključivo je na vlastitu odgovornost korisnika.

 1. Izmjene

Seksoteka može izmijeniti ove uvjete korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Korištenjem Seksotekine web stranice prihvaćate obavezu trenutno važeće verzije ovih uvjeta korištenja.

 1. Mjerodavno pravo

Mjerodavno pravo za uređenje i tumačenje ovih uvjeta je hrvatsko pravo te ovim neopozivo prihvaćate isključivu nadležnost sudova u Republici Hrvatskoj.

Izjava o privatnosti

Vaša privatnost nam je važna.

Politika Seksoteke je poštivanje vaše privatnosti u odnosu na sve informacije koje prikupimo pri vođenju naše stranice. U skladu s navedenim, kreirali smo politiku zaštite privatnosti kako biste razumjeli na koji način prikupljamo, komuniciramo, otkrivamo i na druge načine koristimo vaše osobne podatke.

Pregled naše politike zaštite privatnosti:

 • na našu web stranicu integrirali smo tzv. SSL certifikat koji vam jamči zaštitu osobnih podataka pri narudžbi ili kupnji knjiga iz naše web biblioteke. Osigurava nam poslovanje time što sprečava krađu brojeva kreditnih kartica, e-mail adresa, osobnih podataka i lozinki od strane neovlaštenih osoba
 • zadržat ćemo vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje navedenih svrha
 • osobne podatke ćemo prikupljati na zakonit i korektan način, u prikladnim slučajevima, uz znanje i pristanak svakog pojedinca. Prije ili u trenutku prikupljanja osobnih podataka, navest ćemo svrhu u koju se informacije prikupljaju
 • prikupljat ćemo i koristiti osobne podatke samo u svrhe koje navedemo, osim ako dobijemo suglasnost pojedinca u skladu s uvjetima propisanima zakonom. Osobni podaci trebaju biti relevantni za svrhe u koje će se koristiti te točni, potpuni i važeći u obujmu neophodnom za te svrhe
 • obavezujemo se voditi naše poslovanje u skladu s ovim načelima, kako bismo osigurali i zadržali tajnost osobnih podataka. Seksoteka može promijeniti ovu politiku zaštite privatnosti s vremena na vrijeme, prema vlastitom nahođenju