2019-11-11T19:18:38+01:0001.06.2019.|

Lola Digital je digitalna agencija iz Zagreba koja se bavi oglašavanjem na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu i Twitteru kao vodećima u Hrvatskoj.

S obzirom na to da video u marketingu preuzima dominaciju, važan segment našeg poslovanja je i YouTube oglašavanje. Google nam je prijatelj, kao i kreiranje kampanja na svim internetskim platformama.

Izrađujemo web stranice, a bavimo se i content marketingom i copywritingom.
Ako vam treba sročiti postove za društvene mreže, napisati sadržaj za web stranicu ili blog, stojimo na raspolaganju jer nam je znanje iz hrvatskog jezika i književnosti u malom prstu.
Započeli smo s radom na prvi dan proljeća 2019. godine, ali neformalno postojimo te istinski uživamo u ovome što radimo. Kreativa je budućnost. Budite s nama njezin važan dio!
Po čemu se razlikujemo od većine? Po tome što su nam klijentove potrebe na prvom mjestu, kao i vrlo individualizirani pristup. Tu smo da pomognemo jedni drugima učiniti najbolje od međusobnog posla i plasmana proizvoda i usluga na tržište.
Tu smo i u savjetodavnom smislu, ali i da saslušamo što točno želite. S obzirom na dinamiku današnjeg virtualnog svijeta, surađujemo bez dugoročnih obaveza, na toploj i ljudskoj razini. Ako niste sigurni za smjer u kojem želite da vaš posao krene, taj ćemo segment istražiti i omogućiti vam konstruktivne i relevantne informacije.
Kreativnost je budućnost, budite s nama dio nje!
Naš Instagram: https://www.instagram.com/lola.digital/
Naš LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lola-digital/

Ostvarimo suradnju

VAŠ PUT DO USPJEHA NEKA BUDE NAŠA ZADAĆA

Zadovoljstvo naših klijenata proizlazi iz našeg individualiziranog pristupa, predlaganja strategija za unaprijeđenje klijentovih proizvoda i usluga, modernizaciji oglašavanja na svim razinama (web stranica, društvene mreže), praćenja trendova u digitalnom marketingu te mnogo komunikacije i osluškivanja želja klijenta.

KONTAKTIRAJTE NAS