2020-01-26T03:54:47+01:0001.06.2019.|

Digitalna smo agencija iz Zagreba koja se bavi oglašavanjem na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu i Twitteru kao vodećima u Hrvatskoj.

S obzirom na to da video u marketingu preuzima dominaciju, važan segment našeg poslovanja je i YouTube oglašavanje. Google nam je prijatelj, kao i kreiranje kampanja na svim internetskim platformama.

Izrađujemo web stranice, a bavimo se i content marketingom i copywritingom.
Ako vam treba sročiti postove za društvene mreže, napisati sadržaj za web stranicu ili blog, stojimo na raspolaganju jer nam je znanje iz hrvatskog jezika i književnosti u malom prstu.
Započeli smo s radom na prvi dan proljeća 2019. godine, ali neformalno postojimo te istinski uživamo u ovome što radimo već nekoliko godina u kojima smo se educirali o svemu što nam je važno da bismo radili kvalitetno. Obožavamo biti kreativni!
Po čemu se razlikujemo od većine? Po tome što su nam klijentove potrebe na prvom mjestu, kao i vrlo individualizirani pristup svakom novom malom poduzetniku ili tvrtki s kojom radimo. Tu smo da pomognemo jedni drugima učiniti najbolje od međusobnog posla te plasmana proizvoda i usluga na tržište. Ako niste sigurni za smjer u kojem želite da vaš posao krene, taj ćemo segment istražiti i omogućiti vam konstruktivne i relevantne informacije.
Tu smo i u savjetodavnom smislu, ali prije toga želimo čuti vaše želje. Odmah ćemo vam reći rezonira li to s nama i ako ne rezonira, preporučit ćemo vam nekoga koga smatramo relevantnim za ono što trebate. S obzirom na dinamiku današnjeg virtualnog svijeta, surađujemo bez dugoročnih obaveza, na toploj ljudskoj razini. Od nas ćete uvijek čuti stvari onakvima kakve jesu, bez imalo uljepšavanja. Iskrenost je ključ suradnje.
Statistike u marketingu više nisu primarne. Važnije su kreativnost i autentičnost, a toga imamo mnogo!

 

Naš Instagram: https://www.instagram.com/lola.digital/
Naš Twitter: https://twitter.com/LolaDigital2
Naš LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lola-digital/

 

Ostvarimo suradnju

VAŠ PUT DO USPJEHA NEKA BUDE NAŠA ZADAĆA

Zadovoljstvo naših klijenata proizlazi iz našeg individualiziranog pristupa, predlaganja strategija za unaprijeđenje klijentovih proizvoda i usluga, modernizaciji oglašavanja na svim razinama (web stranica, društvene mreže), praćenja trendova u digitalnom marketingu te mnogo komunikacije i osluškivanja želja klijenta.

KONTAKTIRAJTE NAS