Naši uvjeti korištenja i politika zaštite privatnosti

 

 1. Uvjeti korištenja web stranice Lola Digital

Svojim pristupanjem stranici https://loladigital.hr potvrđujete da prihvaćate ove uvjete korištenja, sve primjenjive zakone i propise, kao i činjenicu da ste odgovorni za pridržavanje svih primjenjivih lokalnih zakonskih propisa. Ako ne prihvaćate bilo koji od navedenih uvjeta, ne preporučuje vam se daljnje korištenje ove stranice. Svi materijali prikazani na ovoj stranici (uključujući ovaj tekst) zaštićeni su primjenjivim pravom o autorskom i intelektualnom vlasništvu.

 1. Dozvola za korištenje web stranice

Za sve što želite koristiti s naše web stranice na vlastitim web stranicama, društvenim mrežama i svemu ostalome, molimo da nas kontaktirate za dozvolu na lola.digital.zagreb@gmail.com i rado ćemo vam izaći u susret ako je razlog svrhovit i sukladan našem javnom djelovanju.

Dopušteno je privremeno preuzimanje materijala (informacije, teksta, fotografija ili videa) sa stranice samo za osobno, nekomercijalno pregledavanje. Ovo je davanje dozvole, a ne prijenos vlasništva jer nije dozvoljeno sljedeće:

 • preinačiti ili kopirati materijale,
 • koristiti materijale u komercijalne svrhe ili za javno prikazivanje (komercijalno ili nekomercijalno),
 • pokušati preinačiti bilo koji softver ili plugin koji čini dio stranice,
 • pri citiranju ili parafraziranju ukloniti ime i prezime autora niti dijelove riječi iz citata
 • prenijeti materijale drugim osobama ili ih prikazati putem drugog poslužitelja (osim preko direktnih linkova s ove stranice)

Ova se dozvola automatski ukida ako prekršite bilo koje od navedenih ograničenja, a također ju i Lola Digital može ukinuti u bilo kojem trenutku. Nakon prestanka pregledavanja ovih materijala, molimo da ih trajno izbrišete, bilo u elektronskom ili tiskanom obliku, sko su se privremeno nalazili u vašem posjedu.

 1. Isključenje odgovornosti

Materijali na ovoj stranici omogućeni su na načelu ‘kao što jest’. Lola Digital ne jamči, predstavlja ili podrazumijeva, a ovim se putem odriče i poriče sva druga jamstva, uključujući ona bez ograničenja, pretpostavljena jamstva ili uvjete utrživosti, prikladnost za određenu namjenu, nekršenje intelektualnog vlasništva ili drugo narušavanje prava.

 1. Ograničenja na našoj web stranici

Lola Digital i njeni dobavljači ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za štetu (uključujući bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti uslijed prekida poslovanja) nastalu zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na ovoj stranici, čak i ako su Lola Digital ili njezin ovlašteni zastupnik bili obaviješteni usmenim ili pismenim putem o mogućnosti nastanka takve štete. Budući da neke nadležnosti ne dopuštaju ograničenja na pretpostavljena jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, ova se ograničenja ne moraju odnositi na vas.

 1. Točnost materijala na našoj web stranici

Materijali prikazani na ovoj stranici mogu sadržavati tehničke i tipografske pogreške. Ne jamčimo da su svi sadržajni materijali na web stranici točni, potpuni ili važeći jer u mnogim slučajevima podrazumijevaju subjektivna mišljenja pojedinih autora. Lola Digital može izmijeniti materijale prikazane na svome webu u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Također se ne obvezujemo ažurirati materijale.

Za svaku naknadnu promjenu autorskog teksta od strane dobavljača, molimo njegovu zamolbu putem e-maila s dokumentom cijelog novog teksta kojeg autor želi ažurirati, kao i razlog zašto to čini. Nakon razmatranja zahtjeva, ako on bude u skladu s uvjerenjima Lole Digital, urednici će tekst revidirati po dobavljačevoj zamolbi.

 1. Poveznice

Lola Digital nije odgovorna za sadržaje svih stranica s poveznicom na ovoj web stranici. Uključivanje bilo koje poveznice ne podrazumijeva da odobravamo tu stranicu. Korištenje tako povezanih web stranica isključivo je na vlastitu odgovornost korisnika.

 1. Izmjene

Lola Digital može izmijeniti ove uvjete korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Korištenjem naše web stranice prihvaćate obavezu trenutno važeće verzije ovih uvjeta korištenja.

 1. Mjerodavno pravo

Mjerodavno pravo za uređenje i tumačenje ovih uvjeta je hrvatsko pravo te ovim neopozivo prihvaćate isključivu nadležnost sudova u Republici Hrvatskoj.

 

Izjava o privatnosti

 

Vaša privatnost nam je važna.

Naša obaveza je poštivanje vaše privatnosti u odnosu na sve informacije koje prikupimo pri vođenju naše stranice. U skladu s navedenim, kreirali smo politiku zaštite privatnosti kako biste razumjeli na koji način prikupljamo, komuniciramo, otkrivamo i na druge načine koristimo vaše osobne podatke.

Pregled naše politike zaštite privatnosti:

 • na našu web stranicu integrirali smo tzv. SSL certifikat koji vam jamči zaštitu osobnih podataka pri narudžbi ili kupnji ičega na webu, ako ikad integriramo bilo kakvu vrstu prodaje. Osigurava nam poslovanje time što sprečava krađu brojeva kreditnih kartica, e-mail adresa, osobnih podataka i lozinki od strane neovlaštenih osoba
 • zadržat ćemo vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje navedenih svrha
 • osobne podatke ćemo prikupljati na zakonit i korektan način, u prikladnim slučajevima, uz znanje i pristanak svakog pojedinca. Prije ili u trenutku prikupljanja osobnih podataka, navest ćemo svrhu u koju se informacije prikupljaju
 • prikupljat ćemo i koristiti osobne podatke samo u svrhe koje navedemo, osim ako dobijemo suglasnost pojedinca u skladu s uvjetima propisanima zakonom. Osobni podaci trebaju biti relevantni za svrhe u koje će se koristiti te točni, potpuni i važeći u obujmu neophodnom za te svrhe
 • obavezujemo se voditi naše poslovanje u skladu s ovim načelima, kako bismo osigurali i zadržali tajnost osobnih podataka. Lola Digital može promijeniti ovu politiku zaštite privatnosti s vremena na vrijeme, prema vlastitom nahođenju